2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Yol haritası çiziliyor

Samsun'un Vezirköprü ilçesinin yol haritasını çizmek için İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden gelen ekip, ilçede incelemelerde bulundu.


İlçe Kaymakamı Erol Karaömeroğlu'nun daveti üzerine Vezirköprü'ye gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanları Kamil Kolabaş, İsmail Hakkı Turnç, İstanbul Büyükşehir Belediyesi peyzaj mimarı Yılmaz Aktaş ve şehir mimarı Kubilay Salih Vatandaş'tan oluşan ekip, Kaymakam Erol Karaömeroğlu, Belediye Başkanı İ. Sadık Edis ve AK Parti İlçe Başkanı Kemal Yaman ile birlikte ilçeyi gezerek değişik noktalardan fotoğraf çektiler.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden gelen ekibi ilçeye kendilerinin davet ettiklerini söyleyen Kaymakam Karaömeroğlu, "Şehircilik ve belediyecilik adına bize yardımcı olacaklar. İlçenin fotoğraflarını çekip, nerde ne yapılması gerekiyorsa, kısacası ilçe ile ilgili yol haritası çizerek bize rehberlik yapacaklar" dedi.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanları Kamil Kolabaş ve İsmail Hakkı Turnç ise, şehrin planlaması, derelerin ıslahı, yolların düzenlenmesi ve tarihi ve kültürel varlıkların ortaya çıkarılması için Vezirköprü'de incelemelerde bulunduktan sonra şehircilik ve belediyecilik adına ne yapılması gerekiyorsa yardımcı olmaya çalışacaklarını ve ilçenin yol haritasını çıkartacaklarını ifade ettiler.

iha
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2009 Salı 14:01:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?