6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Yol ortasında laf atma kavgası

Samsun'da yoldan geçerken kendilerine laf atıldığını iddia eden 2 bayan ile laf attığı iddia edilen kişi, esnaf ve vatandaşlar arasında gergin anlar yaşandı.


Edinilen bilgiye göre, Pazar Mahallesi Müftü Sokak üzerinde yürürken kendilerine laf atıldığını iddia eden Hayvanları Koruma Derneği Samsun Şube Başkanı Hümeyra U. ile yanında bulunan Burcu S., laf attığını öne sürdüğü kişi ve yakınları ile tartıştı. Gergin anların yaşandığı laf atma tartışmasına çevredeki esnaf ve vatandaşlar da katıldı.


Durumun polise bildirilmesinin ardından ekipler olay yerine gelerek duruma müdahale etti. "Sokakta bayanlar rahat yürüyemeyecek mi?" şeklinde bağıran Hümeyra U.'ya şikayetçi olduğu kişilerin yakınları tepki gösterdi. Polis, Hümeyra U.'nun şikayetçi olması üzerine her iki tarafın da ifadelerine başvurmak üzere polis merkezine götürdü. Yoğun kalabalığın ve onlarca kişinin katıldığı tartışmada, 'laf attığı' iddia edilen kişilerin yakınları basın mensuplarının görüntü almasını engellemek istedi. Yoldan geçen vatandaşlar ise cadde ortasında 2 bayan ve erkekler arasında geçen tartışmayı ilginç bakışlarla izledi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2008 Perşembe 15:07:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hokus pokus IP: 212.50.35.xxx Tarih : 4.12.2008 18:17:55

Samsun'da bir bayan dışarı çıktığında mutlaka laf yer. Özellikle çiftlik caddesi üzerinde sırf gelene geçene laf atmak üzere bekleyen "başıboş" yaratıklar mevcuttur. Yanınızda eşiniz - babanız bile olsa durum farketmez.