2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Yönetim ceza yağdırdı

BANK ASYA 1. LİG

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Samsunspor'da, teknik direktör Turhan Özyazanlar'ın istifası, üstü üste alınan mağlubiyet ve disiplinsizliklerin yaşandığı süreçte futbolculara uyarı ve ceza verildi.

Samsunspor'da yeni teknik direktör arayışı sürerken, Nuri Asan Tesisleri'nde A2 Teknik Direktörü Ali Bilgici ve alt yapı hocası Orhan Anıl gözetiminde, haftaya pazartesi Giresunspor, hafta içi deplasmanda Altay'la kupa maçı hazırlıklarını sürdürdü. Dün gerçekleştirilen ve geç saatlerde biten yönetim kurulu toplantısından çıkan sonuçlar hakkında bilgi veren Genel Sekreter Tahsin Kosif, teknik sorunlar ve puansal sonuçların ardından teknik yönetimin istifasını getirdiğini söyledi.

Gelişmelerin ardından yönetim toplanarak çeşitli kararlar aldığı bilgisini veren Tahsin Kosif, Burhan Coşkun'un kadro dışı bırakıldığını kaydetti. Sercan'a Bucaspor maçı sonrasında 2 gün idmanlara katılmadığı, Sefa'ya da Bucaspor maçında teknik direktör Turhan Özyazanlar'a yaptığı hareketlerden dolayı 6 ila 7 bin TL arasında para cezası uygulanacağını ifade eden Kosif, "Yine Sercan, Sefa, Volkan ve kaptan Kenan'a uyarı cezası verilmesi kararlaştırıldı. Kaptan Kenan'a verilen uyarı cezası, takımı süreçte kontrol edememesi ve kaptanlık göreviyle alakalı bir konudur. Futbolcuların alacaklarının belli bölümünün ödenmesi konusunda da karar çıktı. Biz futbolculardan sezon başında verdikleri performans sözünü yerine getirmelerini bekliyoruz. Biz üzerimize düşeni yerine getirmeye çalışıyoruz" dedi.

Hoca arayışlarının sürdüğünü, bir hafta içerisinde neticeleneceğini dile getiren Kosif, mevcut teknik kadroyla Giresunspor maçına çıkılacağını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2009 Çarşamba 19:10:05
Güncelleme :21 Ekim 2009 Çarşamba 23:52:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?