2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Yücel Uyar SEM'i gezdi

Milli Takım Bölge Teknik Direktörü Yücel Uyar, Canik Belediyesi'nin kendi imkanları ile yaptığı Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'ni (SEM) gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Tesisi gezen Uyar, işlevsel olarak birçok branşta hizmet veren tesiste gördükleri karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.
Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in de katıldığı gezide Milli Takım Bölge Teknik Direktörü Yücel Uyar, "Bu kompleks harika. Eşi ve benzeri olmayan bir tesis. Spora her branşta yatırımlar çok önemli. Sizleri spora yaptığınız yatırımlardan dolayı kutluyorum. İşlevsel olarak 8 branşta bin 560 sporcunun bu solandan hizmet alması ayrı bir özellik. Dört dörtlük olarak yapılan bu tesiste hiç bir ayrıntı atlanmamış. Emeği geçenleri kutluyorum" dedi.


9 bin 600 metrekare alan üzerine 4 bin 500 metrekaresi kapalı olarak yapılan Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi ile Samsun'da sporun yeni adresi haline geldiğini belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Canik'te 5 yıl içerisinde hayal denilenleri hayata geçirerek, gerçek yapıldığını söyledi. Spora yapılan yatırımları ayrı önemsediklerini belirten Başkan Genç, "Sadece salon yapıp bırakmıyoruz. Onun içinin doldurulmasını da sağlıyoruz. Ayrıca bölgemizde bulunan kulüplere de maddi ve manevi her türlü desteği verdik ve vermeye de devam ediyoruz. Samsun'dan sizler gibi Türk sporuna önemli isimlerin kazandırılmasında ve bu sayının artırılmasında spora yapılan yatırımlarımız devam edecek" diye konuştu.


Canik Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk Kemeröz, Canik Belediyesi Spor Müdürü Üzeyir Kodan, Tesis Sorumlusu Alper Özkök, Canik Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Akar, Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Emin Uzun, Canik Belediyespor antrenörleri Erdoğan Köseoğlu ve İbrahim Kınay'ın da katıldığı gezide Hasan Doğan SEM gezdirildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 14:56:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?