2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Yumurta felç etti!

AK Parti Canik Seçim Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) açılış töreni sırasında çevreden bazı kişilerce yumurta ve çeşitli maddeler kalabalığın üzerine atıldı. Bir anda yaşanan kargaşa sırasında, açılışta görevli olan partili 4 çocuk babası Ömer Aksoy'un (54) başına, fırlatılan yumurtalardan biri isabet etti.

Aksoy, aldığı darbe nedeniyle yere düştü. Saldırının ardından yerde yatan Aksoy, diğer partililer tarafından hareket kabiliyetini yitirdiği fark edilince Samsun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil müdahale edilen Aksoy'un aldığı darbe veya yaşadığı aşırı heyecan nedeniyle sol tarafında kısmi felç oluştuğu belirlendi. İlk müdahalesi yapılan Aksoy, nöroloji servisinde tedavi altına alındı.

Aksoy'un oğlu Emrah Aksoy olayla ilgili olarak, bir anda çevrede yumurta atılmaya başlandığını, o sırada darbe alan babasının bir anda yere düştüğünü kaydetti. Olayı kınayan ve yapılan saldırının bir insanın hayatını karattığına dikkat çeken Aksoy, babasının kısmi felç geçirdiğini, yumurtadan nasıl felç olduğunu ise anlayamadıklarını ifade etti. Akrabası Süleyman Sarısoy ise saldırının demokratik yarış sürecine yakışmadığını, bir insanın felç olmasına neden olanların vicdanlarını irdelemesi gerektiğini ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 15:39:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?