2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Zabıta memuruna hazin tören

ZABITA MEMURU TOPRAĞA VERİLDİ

Geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde görevli 24 yıllık zabıta memuru İsmail Terzi, belediye önündeki törenin ardından toprağa verildi.

Büyükşehir Belediyesi karşısındaki Vakıf İşhanı'nda bulunduğu sırada kalp krizi geçiren 50 yaşındaki zabıta memuru İsmail Terzi, Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. İki çocuk babası Terzi, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Pazartesi günü hayatını kaybeden Terzi için, Büyükşehir Belediyesi önünde cenaze merasimi gerçekleştirildi.

Merasime katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Terzi'nin görevinde başarılı, örnek bir personel olduğunu, emeklilik yaşı gelmesine rağmen mesleğini çok sevildiği için arkadaşlarının istediği doğrultusunda emeklilik süresinin uzattığını kaydetti.

Belediyeye yıllarca emek vermiş bir personeli kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Yılmaz, zabıta memurunun ailesine ve sevenlerine başsağlığı diledi. Başkan Yılmaz, personelinin cenazesini diğer sevenleri gibi omzunda taşıdı. Yeni Doğan Camii'nde kılınan öğle namazının ardından Terzi, Kıranköy Mezarlığı'nda defnedildi.

ZABITA MEMURU TOPRAĞA VERİLDİ
ZABITA MEMURU TOPRAĞA VERİLDİ
ZABITA MEMURU TOPRAĞA VERİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2009 Salı 13:10:02
Güncelleme :29 Aralık 2009 Salı 13:23:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?