2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Zabıtadan broşürlü uyarı

Atakum Belediyesi zabıta ekipleri, kapalı alanlarda sigara içilmesinin yasaklanmasının ardından vatandaşları bilinçlendirmek için broşürlü tanıtım yapmaya başladı.

Atakum ilçesi sınırları içerisinde bulunan kahvehanelere, restoranlara ve halkın ortak kullanım alanlarına giden ekipler, iş yeri sahipleri ve vatandaşlarla görüşerek kanunun uygulanması hakkında bilgi vererek uyarılarda bulundu.

Atakum'da 4 ayrı ekip kurduklarını belirten Atakum Belediyesi Zabıta Müdürü Atay Uludağ, vatandaşları bilinçlendirmek ve kanunun sağlıklı bir biçimde uygulanmasını sağlamak için özen gösterdiklerini söyledi.

Uludağ, "Atakum'da iki, Atakent ve Kurupelit'te bir, Altınkum, Çatalçam ve Taflan bölgelerinde de bir ekip ile çalışmalara başladık. Sürekli olarak bilgilendirme çalışması yapıyoruz. İlk hafta bu şekliyle devam edecek, bilgilendirmenin ardından ihtar ve cezai uygulamalar başlayacaktır" dedi.

Uludağ, Atakum'da şu ana kadar herhangi bir sorun ile karşı karşıya kalmadıklarını ifade ederek, "Atakumlu esnaflar ve vatandaşlarımız bilinçli bir şekilde davranarak bizlere yardımcı oluyorlar" diye konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2009 Pazartesi 17:51:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?