26
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Zabıtadan kameralı takip

İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, zabıta ekipleri ve esnafı yakından takip edebilmek amacıyla "Kameralı Takip" sistemi başlattı.

Kaldırım ihlalleri, sabit pazar uygulaması, gıda ve fırın denetimleri konusundaki uygulamalarıyla halkın ve esnafın takdirini alan İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, çalışmalarını bundan böyle kamerayla sürdürecek. Esnaf ve vatandaşın ortak çözümlerde buluşturulmasını hedeflediklerini belirten Zabıta Müdürü Alaaddin Öznohut, "Bugüne kadar yaptığımız denetimler, sabit pazar uygulaması, kaldırım ihlalleri, marketlere ve fırınlara yapılan gıda denetimleriyle halkın sağlığı ve güvenliğini korumaya çalıştık. Beldemizin rahat nefes alması ve daha güzel bir görünüme kavuşmasını amaçlıyoruz" dedi.

Kameralı takip sistemiyle, zabıta ekipleri ve vatandaşlar arasında yaşanan olaylarda hatalı tarafı kolaylıkla tespit edeceklerini ifade eden Öznohut, "Bu uygulama, hem ekiplerimizin hem de esnafımızın davranışlarını kontrol altına almada olumlu anlamda yönlendirici bir rol oynuyor. Kendi ekiplerimizin eksik ya da hatalı davranışlarını da görerek, sorunlarımızı gidermeye çalışıyoruz. Ayrıca kaldırım ihlali yapan esnafları, seyyar satıcıları ya da dükkanlar önünde bağırarak müşteri çekmeye çalışan esnafı da tespit ediyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2005 Cuma 16:22:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?