6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Zabıtadan terazi kontrolü

Atakum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'nda kurulan semt pazarındaki terazileri kontrol etti.


Atakum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzerinde kurulan semt pazarında terazi denetimi yaptı. Pazaryerindeki tüm esnafı gezen zabıta ekipleri, büyük bir dikkat ve titizlikle elektronik ve normal terazileri kontrol etti. Elektronik terazilerin mühürlerine bakıldıktan sonra doğru tartıp tartmadığı incelendi. Öte yandan normal terazilerin kontrolünde ise kilo taşları, mühürleri ve kontrollerinin yapılıp yapılmadığı denetim altında tutuldu. Yapılan çalışmanın ardından pazaryerinde olumsuz bir durumla karşılaşılmadığı bildirildi.


Atakum Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan Maden, Cumhuriyet Mahallesi, Esenevler Mahallesi ve Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nda kurulan semt pazarlarının sürekli olarak denetim altında tutulduğunu söyledi. Hasan Maden, "Bir önceki denetimlerimizde satılan malların etiketleri, sağlıklı koşullarda vatandaşa ulaştırılıp ulaştırılmadıkları bugün ise teraziler kontrol edildi. Denetimlerimiz sırasında olumsuz bir durumla karşılaşmadık. Öte yandan vatandaşlarımız karşılaştıkları olumsuzlukları pazaryerinde görevli olan arkadaşlarımıza iletebilirler" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2008 Salı 17:31:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?