2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Zanlı ifade vermedi

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde tabancayla 1 kişiyi öldürüp 2 kişiyi de yaraladığı iddiasıyla firar eden ve 29 ay kaçtıktan sonra yakalanan zanlı, yargılandığı duruşmada psikolojisinin bozuk olduğu belirterek ifade vermek istemediğini söyledi.


Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davada, 29 aydır firarda olduğu için yakalanan ve ilk kez duruşmaya katılan katil zanlısı Yakup E.(51), ifade vermedi. Yakup E., "Psikolojik rahatsızlığımdan ötürü bir sonraki celse ifade vermek istiyorum. Sinirsel olarak hazır değilim. Kendimi rahat hissetmiyorum" dedi.
Müdahil avukatı Ata Giritli ise zanlının uzun zamandır kaçak olduğunu ve psikolojik rahatsızlığını samimi bulmadıklarını söyledi. Mahkeme heyeti, 'ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası' istemiyle yargılanan Yakup E.'nin bir sonraki duruşmada ifadesinin alınması için duruşmayı erteledi.


Tekkeköy ilçesinin Derbent mevkisi Dolum Tesisleri karşısında yaklaşık 29 ay önce gece saat 00.30 sıralarında meydana gelen olayda, Yakup E.'nin silahlı saldırısına uğrayan Özkan Özdemir (40) hayatını kaybetmiş, Davut O. (23) ve Deniz Ö. (23), yaralanmıştı.
 

İha
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2009 Perşembe 18:45:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?