2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Zanlılar suçlamaları kabul etmedi

Samsun'da bir kişinin silahla vurularak öldürülmesi olayıyla ilgili tutuklanan zanlılar haklarındaki suçlamaları kabul etmediler.


Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, Çiftlik Mahallesi Divitçioğlu Caddesi üzerindeki araba kiralama merkezinde 26 Aralık 2006 tarihinde silahlı saldırıya uğrayan Hüseyin Özdemir'in (37) hayatını kaybetmesi olayıyla ilgili görülen davadan dolayı firarda oldukları iddiasıyla haklarındaki ayrı bir dava açılan Şefik K. ile Barış K.'nin yargılanmasına devam edildi.

Barış K., hakkındaki suçlamaları kabul etmeyerek, olayın kendisiyle bir ilgisinin bulunmadığını, Enes M.'yi tabancayla ateş açarken
gördüğünü söyledi. Şefik K. ise bu olaydan dolayı çok mağdur olduğunu ileri sürerek tahliyesini ve beraatını talep etti. Duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

Öte yandan, Hüseyin Özdemir'in öldürülmesi olayıyla ilgili Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 21 Mayıs 2008 tarihinde görülen davada, Enes M., adam öldürmek ve ruhsatsız silah suçundan 25 yıl 10 ay, Ayhan S.'yi ise cinayete yardım etmek suçundan 10 yıl hapis cezasına çarptırılmış, olayla ilgili firarda oldukları için Şefik K. ile Barış K. hakkındaki dosyaların bu davadan ayrılarak yargılanmalarının devamına karar verilmişti.

İha
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 19:33:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?