2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Zehir tacirleri yakalandı

Samsun İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, düzenledikleri 2 ayrı operasyonda gözaltına alınan 3 kişi ile birlikte toplam 45 kilo 545 gram esrar maddesi ile 594 kök dişi Hint keneviri ele geçirdi.


Alınan bir istihbaratı değerlendiren Samsun İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile birlikte Sığırtmaç köyünde ikamet eden Enver İ.'ye (47) ait eve ve bahçeye operasyon düzenledi. Elinde bulunan esrar maddesini satmak için müşteri aradığı iddia edilen Enver İ., gözaltına alındı. Yapılan aramada satışa hazır durumda 44 kilo 400 gram esrar maddesi ile birlikte evin arka kısmında bulunan fındık bahçesinde ekili


74 kök dişi Hint keneviri bulundu.


Samsun İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Alaçam ilçesi Yeşilköy'de ikamet eden Selçuk Ü. (28) ve kardeşi Seçim Ü.'nün (25), esrar maddesi satışı yaptığının tespit etmesi üzerine Alaçam İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile birlikte söz konusu kardeşlerin evlerine operasyon düzenledi. Operasyonda 920 gram kubar esrar maddesi, 225 gram toz esrar ile birlikte 520 Kök esrar yapımında kullanılan dişi Hint keneviri bitkisi ele geçirildi. Olayla ilgili Selçuk Ü. ile kardeşi Seçim Ü. gözaltına alındı.
Öte yandan, Samsun İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin son dönemde düzenlediği peş peşe operasyonlarda toplam 120 kilo esrar maddesi ele geçirdiği ve olayla ilgili gözaltına alınan 8 kişinin tutuklandığı öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2009 Perşembe 13:29:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?