2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Zihni Şahin okulları gezdi

AK Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, ilçede bulunan okulların eksikliklerini yerinde görmek ve tamamlanması adına çalışma başlatmak amacıyla çeşitli incelemelerde bulundu.


Şahin'in ziyaretlerine AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, İl Genel Meclis üyeleri ve partililer eşlik etti. Şahin ve beraberindekiler ilk olarak Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret etti. Okul Müdürü Mustafa Hatipoğlu tarafından karşılanan partililer, öğretmenlerle bir araya geldi. Öğretmenlere 'başarı' dileğinde bulunan AK Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, öğretmenlerle bir süre sohbet etti.
Kamu kurumlarını ziyaret ettiklerini dile getiren Zihni Şahin, "Bununla birlikte bu gibi ziyaretlerde oy konuşmuyoruz. Amacımız, sadece seçim şeklinde ziyaret değil, okullarımızı ve bununla birlikte kamu kurumlarımızın eksiklerini yerinde görmek ve gidermektir" dedi.


Ardından konuşan Yeni, çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarını sadece seçim süreci kapsamında ziyaret etmediklerini, daha önceden de ihtiyaçları ve yapılması gereken konularda ziyaretlerde bulunduklarını söyledi. Daha sonra Şahin ve beraberindekiler Bafra Özel Gelişim Rehabilitasyon Merkezi ile ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarını ziyaret etti.

iha
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 17:57:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?