4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Ziraat Odası'na kırmızı halılı açılış

ZİRAAT ODASINA KIRMIZI HALILI AÇILIŞ

Samsun Ziraat Odası'nın açılışında, çamur içinde ürün yetiştiren, olumsuz şartlarda hayvancılık yapan köylülerin temsilcileri ve protokol üyeleri sokağa serilen kırmızı halı ile karşılandı.

Samsun Ziraat Odası'nın resmi açılışı Saitbey Mahallesi Demirciler Yokuşu'nda gerçekleştirildi. Üreticilerin temsil edildiği odanın açılışı, renkli görüntülerle başladı. Açılış öncesi davetli oda temsilcileri ve protokol üyeleri için sokak ortasına kırmızı halı serildi. Caddeden zaman zaman otomobil ve yayaların geçmesi nedeniyle bozulan halı görevlilerce düzeltildi. Açılış saatinin yaklaşmasıyla birlikte Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, Türkiye Ziraat Odaları Genel

Başkanı Şemsi Bayraktar, İlkadım Kaymakamı Zafer Orhan, Atakum Kaymakamı Salim Demir, TBMM Müşaviri Erdoğan Tok, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Teşkilatlanma ve Destekleme Genel Müdürü Mehmet Taşan, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, İl Tarım Müdürü Kadir İspirli, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Karakurt ile kamu kurum kuruluş temsilcileri ile oda temsilcileri bina önüne geldi.

Yağmur altında gerçekleştirilen açılışta kırmızı halı üzerinden geçen davetliler kurdeleyi kestikten sonra yeni hizmet binasına çıktı. Ziraat odası genel başkanı Şemsi Bayraktar, oda başkanı Hasan Tütüncü'nün makamına oturarak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Geçmiş yıllarda yaptıkları ABD gezisinde bir çiftçi ailesini ziyaret ettiklerini anlatan Genel Başkan Bayraktar, ailenin işçi çalıştırmadan iyi gelirleri de olmasına rağmen hayvanları ve tarlayı kendilerinin ektiğini, ailecek arazide çalıştıklarını

belirterek, aklına Türkiye'deki 'ağalık' sisteminin geldiğini ifade etti. Daha sonra protokol üyeleri kasket takarken Bayraktar, Vali Aksoy ve Milletvekili Öztürk'e Atatürk Heykeli hediye etti. Vali Aksoy ise Genel Başkan'a çalışmalarından dolayı plaket verdi.

ZİRAAT ODASINA KIRMIZI HALILI AÇILIŞ
ZİRAAT ODASINA KIRMIZI HALILI AÇILIŞ
ZİRAAT ODASINA KIRMIZI HALILI AÇILIŞ
ZİRAAT ODASINA KIRMIZI HALILI AÇILIŞ
ZİRAAT ODASINA KIRMIZI HALILI AÇILIŞ
ZİRAAT ODASINA KIRMIZI HALILI AÇILIŞ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2010 Perşembe 13:09:05
Güncelleme :28 Ekim 2010 Perşembe 13:25:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?