2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Ziya Yılmaz çifte destek istedi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, "Beni Süleyman Kaldırım'dan, Süleyman Kaldırım'ı da benden ayırmayın" dedi.


Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile Gazi Belediye Başkanı ve İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım, Anadolu Mahallesi'nde düzenlenen Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM) açılışında 100'lerce mahalleli tarafından coşkuyla karşılandı.


Konfetiler, meşaleler ve tezahüratlar eşliğinde konuşmasını yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, göreve geldiği günden itibaren Samsun'un gelişmesi için mücadele ettiğini söyledi. Samsun'un denizle buluştuğuna dikkat çeken Başkan Yılmaz, şehir merkezindeki ucube yerleri kaldırdıklarını, yeni yaşam alanları kurarak Samsun'un geleceğine büyük yatırım yaptıklarını belirtti. Yılmaz, "Yapılamayanlar bizimle birlikte yapıldı. Bu şehir bizim sevdamız dedik, sevdamızı sonuna kadar koruduk, savunduk, yeniledik, değiştirdik ve geliştirdik. Samsun halkı da bunun farkında.

Desteklerini her platformda yoğun şekilde hissettiren halkımıza bize gösterdiği güvene layık olacağımıza söz veriyorum. Geçen seçimlerde 'ben halkımıza en iyi hizmeti sunamayacaksam, şehrimin gelişimini sağlayamayacaksam başkanlık bana nasip olmasın' demiştim. Başkanlıkta nasip oldu, en iyi hizmetleri yapmakta nasip oldu. Şimdi hedefimiz önümüzdeki 5 yılda kalan projelerimizi tamamlamak, yeni projelerle Samsun'u en önemli yaşam merkezi haline getirmek" diye konuştu.


Konuşmasının devamında Başkan Kaldırım ile sağladıkları bütünlüğe dikkat çeken Başkan Yılmaz, "Beni Süleyman Kaldırım'dan, Süleyman Kaldırım'ı da benden ayırmayın. Biz el ele verince önümüzde ne sorun kalır, ne sıkıntı. İki güvendiğiniz isime, birlikte Samsun'un geleceğini emanet edin. Emanetinizin emin ellerde olacağından da sakın şüphe duymayın" şeklinde konuştu.

"SEN ORALISIN, BURALISIN YOK, HİZMET VAR"
Başkan Yusuf Ziya Yılmaz'ın ardından mahalle sakinlerine hitaben bir konuşma yapan Gazi Belediye Başkanı ve İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım, 5 yıllık tecrübelerini İlkadım ilçesi için ortaya koymaya hazırlandıklarını söyledi. Gazi Belediyesi çatısı altında gerçekleştirilen başarılı çalışmalarının süreklilik alt yapısına sahip olduğuna dikkat çeken Başkan Kaldırım, şöyle konuştu: "Sadece açıldıkları güne ve sonraki birkaç yıla hizmet veren projeler değil, Samsun'un önümüzdeki 20-25 yıl hizmetinde olacak projeleri hayata geçirdik. Bu hizmet sevdamıza 5 yıllık tecrübelerimizi de ekledik ve yeniden karşınızdayız.

Gittiğimiz her mahallede bugünkü coşkuyu yaşıyoruz, vatandaşlarımız bizi bağrına basıyor. Bu bizim sen oralısın, ben buralıyım ayrımı yapmaksızın her kesimden vatandaşımızı kucakladığımızdan dolayıdır, projelerimizle gençlerimize umut olduğumuzdan dolayıdır, kadınlarımızı, özürlülerimizi kısacası tüm vatandaşlarımızla birlik içerisinde olduğumuzdan dolayıdır. Bize de bu desteğe ve güvene layık olmak düşüyor. Bugüne kadar kavgadan, gürültüden uzak durduk. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'la el ele vererek gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız da ortada. Bu birlik ve beraberlik bozulmayacak, Samsun büyümeye devam edecek."
"Yılmaz-Kaldırım El Ele, Samsun Güvende" şeklinde tezahürat yapan mahalle sakinleri, açılışın ardından her iki başkanla da uzun süre sohbet ettiler.

İha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2009 Perşembe 12:30:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?