5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Arkadaş cinayetine 20 yıl hapis

Samsun'da birlikte otomobille gezerken ensesine tek kurşun sıkarak arkadaşını öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan genç, 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, Veysel Keskin'i (29) öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Ayhan K. (33) ve olay sırasında yanında oldukları ileri sürülen arkadaşları Recep B. (30), Erhan I. (25) ve Birol K. (24) ile tutuksuz olarak yargılanan Remzi U. ve Erdoğan U, hakim karşısına çıktı. Ayhan K, birlikte otomobille gezdiği arkadaşı Veysem Keskin'i kendisi ve eşi hakkında kötü sözler sarf ettiği için vurduğunu söyledi.

Mahkeme heyeti, katil zanlısı Ayhan K,'yı adam öldürmek suçundan 20 yıl hapis, Birol K.'yı ise 9 ay 18 gün hapis cezasına çarptırdı. Birol K.'nın tutuklu halini göz önünde bulunduran mahkeme heyeti tahliyesine karar verirken, Recep B, Erhan B, Remzi U. ve Erdoğan U.'nun ise beraatine karar verdi.

Kalkanca Mahallesi'nde yaklaşık 10 ay önce meydana gelen olayda, Veysel Keskin'in cesedi, Şabandayı Deresi mevkiinde yol kenarında vatandaşlar tarafından bulunmuştu.

.
Yayın Tarihi : 10 Mart 2006 Cuma 14:39:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?