5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Bu kez kaza yapan, ambulans

Samsun'da kuş gribi şüphesiyle Ondokuz Mayıs Üniversitesi'ne (OMÜ) hasta götürmekte olan ambulansın kaza yapması sonucu 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Devlet Hastanesi'ne başvuran Serpil Ö, ilk tetkikleri sonucu kuş gribi hastalığından şüphelenilmesi üzerine OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Hızlı bir şekilde OMÜ'ye gitmek isteyen Mehmet Dege'nin kullandığı ambulans, Atatürk Bulvarı Cumhuriyet dış kavşakta Hüseyin Barutçu idaresindeki 55 D 629 plakalı dolmuşla çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle ambulans yoldan çıkarak, refüjdeki trafik lambasına çarptı. Kazanın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri, kazada hafif şekilde yaralanan ambulanstaki Serpil Ö. ve refakatçisi Dursiye Ayan'ı başka bir ambulansla Samsun Devlet Hastanesi'ne geri götürdü. Hafif yaralanan dolmuş sürücüsü Hüseyin Barutçu da, Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Olay sonrası trafik ekipleri, vatandaşların da yardımıyla kaza yapan araçları çekiciye yüklerken, çekici üzerindeki ambulansın götürülürken de sireninin çalışması ilginç bir görüntü oluşturdu. Bu arada, kuş gribi şüphesiyle sevk edilen Serpil Ö'nün, tedavisinin ardından yine OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüleceği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

.
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2006 Perşembe 14:50:13
Güncelleme :2 Şubat 2006 Perşembe 14:58:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?