5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Eş cinayetine tutuklama

Samsun'da annesinin kendisine giysi alması üzerine çıkan tartışmada karısını döverek ve bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan şahıs, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. 

Olay, Karşıyaka Mahallesi'nde meydana geldi. Hüseyin Y. (32), 10 yıl önce evlenip 2 yıl önce şiddetli geçimsizlik yüzünden boşandığı ve 6 ay önce de tekrar birlikte yaşamaya başladığı eşi Sabiha Olgun'u (23), darp ederek öldürdü. 7 yaşındaki İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrencisi S.C.Y., sabah okula gitmek için uyandığında annesi Sabiha Olgun'un kanlar içindeki cesediyle karşılaşması üzerine olayı dedesine haber verince, Hüseyin Y, polis tarafından gözaltına alındı. 

Samsun Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu'nda sorgulanması tamamlanan Hüseyin Y, eşini öldürdüğünü hatırlamadığını söyledi. Hüseyin Y, "Esrar ve içki içiyorum. Olay akşamı eve alkollü geldim. Eşimin annesi kendisine pardösü almıştı. Ben 'bundan sonra kimse sana giysi alamaz' diye kendisiyle tartıştım. Ne yaptığımı hatırlamıyorum. Eşimle kavga ettikten sonra 7 yaşındaki oğlumun yanına yatıp uyudum. Pişmanım" dedi. 

Nöbetçi mahkemeye ifade veren Hüseyin Y, tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Sabiha Olgun'un kalçasında ve elinde bıçak yarası olduğu, ancak, darp sonucu öldüğü ileri sürüldü.
.
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2006 Çarşamba 15:24:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?