5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Faciaya kıl payı!

Samsun'da, kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen otomobilin LPG tankeriyle çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, kaza saat 11.00 sıralarında Samsun-Ordu Karayolu üzerinde Samsun'un Kutlukent Beldesi'nde meydana geldi. Kutlukent'te, Aygaz Dolum Tesisleri'ne dönen ve aynı firmaya ait olan Sadullah Çamuroğlu yönetimindeki 55 K 7220 plakalı tanker, Ordu'dan Samsun istikametine seyreden Tevfik Özata (66) idaresindeki 34 VD 1414 plakalı otomobille çarpıştı. Otomobilin tankerin altına girdiği kazada, otomobil içinde bulunanlar vatandaşlar tarafından güçlükle dışarıya çıkarıldı. Kazada otomobil sürücüsü Tevfik Özata ile otomobilde bulunan Osman Macit (59), Huriye Macit ve Havva Macit yaralandı. 

Kazadan sonra uzun süre çağrılmasına rağmen ambulans gelmeyince, Yaralılardan Osman Macit ile Havva Macit bir otomobille Samsun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sürücü Tevfik Özata kanlar içinde bir vatandaşın kucağında ambulansın gelmesini beklerken, Huriye Macit ise bir asker tarafından teselli edilmeye çalışıldı. 

Kaza yerine yarım saatlik gecikmeyle gelen ambulans, 2 yaralıya müdahale ettikten sonra yaralıları Samsun Devlet Hastanesi'ne götürdü. Yaralıların değişik yerlerinde kırıklar bulunduğu öğrenildi. Soruşturma sürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2006 Salı 13:33:37
Güncelleme :27 Eylül 2006 Çarşamba 01:19:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?