5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Kaçırılan çocuktan haber alınamıyor

Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde kaçırılan 13 yaşındaki kız çocuğundan 2 aydır haber alınamıyor.

Ramazan Bayramı dolayısıyla babaannesi Hanım Kavas (54) ile birlikte oturdukları İstanbul'dan Çarşamba'ya gelen Damla Kavas (13), 24 Kasım 2005 tarihinde Sungurlu Mahallesi'ndeki evlerinin önünden kaçırıldı. Evlerinin önünde oynayan Damla Kavas'ı, yanına gelen şahısların "Babana götüreceğiz" diyerek kaçırdığı belirtildi. Kızının beyaz renkli bir araçla kaçırıldığını belirten babası Çetin Kavas (33), 2 aydır gözüne uyku girmediğini ve hastalandığını ifade etti. Kavas, kaçırma olayıyla ilgili olarak Samsun, Çarşamba, Ordu ve Fatsa ilçe cumhuriyet başsavcılılıklarına başvurduğunu, ancak aradan geçen 2 aya rağmen hiçbir haber alamadığını söyledi.

Çetin Kavas, "Kızımı beyaz kadın ticaretinde kullanmak için kaçırdılar. Kızımın kötü yola düşürüleceğinden korkuyorum. Kızımın kurtarılması için yetkililerden ve milletvekillerimizden yardım bekliyorum" dedi.

Anne Filiz Kavas (31) da, "Kızımın kurtarılmasını istiyorum. Allah, hiç kimseye evlat acısı vermesin. Bu insanlarda hiç insaf yok mu?" diye yakındı.
.
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2006 Perşembe 11:29:33
Güncelleme :19 Ocak 2006 Perşembe 14:17:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?