5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Kanlı soygun

Askerden bir ay önce gelen genci işyerinde tabancayla kalbinden vurarak öldüren soyguncular, kasada bulunan yaklaşık bin 200 YTL, cep telefonu ve kontörleri alarak kaçtı.

Edinilen bilgiye göre olay, Hançerli Mahallesi Atatürk Bulvarı Balıkçılar Pazarı yanı Park Büfe'de gece saat 02.05 sıralarında meydana geldi. Askerden bir ay önce gelen Hakan Sağır ((28), işlettiği büfede kimliği belirsiz kişi veya kişilerin silahla kalbinden vurması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Zanlılar, daha sonra büfenin çelik kasasından ve yazar kasasından yaklaşık bin 200 YTL, cep telefonu ve kontörleri alarak kayıplara karıştı. Bir gün önce çay ocağında kimliği belirsiz kişiler tarafından öldürülen arkadaşı Mahmut Germi'nin ailesini ziyaret sonrası evine gelen baba Fuat Sağır (57), gece geç olmasına rağmen oğlunun eve dönmemesi üzerine telefonla büfeyi aradı. Cevap alamayan Fuat Sağır, büfeye gittiğinde oğlu Hakan Sağır'ın cesediyle karşılaştı. Büfenin kapısı kilitli olduğu için pencereden içeri giren Sağır, hırsızların oğlunu öldürüp yazar kasa ve çelik kasada bulunan yaklaşık bin 200 YTL para, oğlunun cep telefonu ile kontörleri çaldıklarını gördü.

Polisi arayan Fuat Sağır, "Hem para alıp hem can alın. Ne ala memleket. Yaşasın Türkiye. Oh ne güzel be, hayatımız karardı. 40-45 sene bu devlete vergi veren adamım ben. Çocuğumu vuracak, dükkanımı soyacak ne kadar güzel. Demek bu ülkede can güvenliğimiz yok" diyerek tepkisini dile getirdi.

Hakan Sağır'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Samsun Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Sağır'ın sol elinden giren kurşunun kalbine isabet ettiği tespit edildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

.
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2006 Pazar 11:51:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?