5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Samsun'da korkunç cinayet

Samsun'da 1 çocuk annesi genç kadın, eşi tarafından dövülerek öldürüldü. 

Edinilen bilgiye göre, Karşıyaka Mahallesi Ekin Sokak 6 numaralı evde ikamet eden Hüseyin Yavuz (32), 10 yıl önce evlenip 2 yıl önce şiddetli geçimsizlik yüzünden boşandığı ve 6 ay önce de tekrar birlikte yaşamaya başladığı eşi Sabiha Olgun' u (23), gece darp ederek öldürdü.

İlköğretim okulu 1. sınıf öğrencisi S.C.Y. (7), sabah okula gitmek için uyandığında annesi Sabiha Olgun'un kanlar içindeki cesediyle karşılaştı. Küçük çocuk, korku içinde evden kaçarak olayı dedesine haber verdi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdür Yardımcısı Gültekin Temel ve Cinayet Bürosu ekipleri, katil zanlısı Hüseyin Yavuz'u evlerine yakın bir yerde yakalayarak gözaltına aldı. Polis ekiplerinin evde yaptığı incelemede bütün odalarda kan izlerine rastlanırken, bazı eşyaların tahrip edildiği evde mutfak kısmında yerde ve tezgahın üzeriyle koridorda bıçaklar bulundu. Genç kadının ölüm haberiyle büyük bir şok yaşayan yakınları ise sinir krizi geçirdi. 

Sabiha Olgun'un darp sonucu öldüğü, kalçasında da hafif bıçak izine rastlandığı öğrenildi. Genç kadının daha önce de birçok kez eşi tarafından darp edildiği belirtilirken, eşi Hüseyin Yavuz'un uyuşturucu madde kullandığı ve cezaevinden yeni çıktığı iddia edildi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

.
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2006 Salı 12:45:09
Güncelleme :9 Mayıs 2006 Salı 16:24:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?