5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Sopa ile dövmüştü

Yaptığı yemeği beğenmeyerek kendisine saldıran kocasını sopa ile döverek öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan 7 çocuk annesi kadın, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı..

Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Hacınaibli Köyü'nde meydana gelen olayda, 7 çocuk annesi Hayriye Tekel (51), yaptığı yemeği beğenmediği iddiasıyla kendisine saldırarak darp edip sopa ve balta ile kovalayan kocası İsmet Tekel'i (53), sopa ile darp ederek öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alındı. Hayriye Tekel, eşi İsmet Tekel'in kendisini evlendiği ilk günden beri kendisini dövdüğünü belirterek, "Kocamın kimseyle arası iyi değildi. Sürekli beni dövüyordu. Evin geçimine de katkıda bulunmuyordu. Yemeği hazırlamak için bahçeden karın altından kara lahana topladım. Lahana yemeği yaptım. Eşim eve gelince sobanın üzerindeki kara lahana yemeğini beğenmeyerek tencereyi alıp evin içine savurup attı. Bana odunu niye yaktın diyerek hakaret etti. Saçlarımdan tutup yere yatırdı. Bana vurmaya başladı. Elinden kurtulup evden dışarı kaçtım. Bir elinde küçük balta diğer elinde sopa ile beni kovaladı. Kar olduğu için fazla kaçamadım. Beni yakalayınca elindeki sopayı alıp kendimi korumak için vurmaya başladım. Amacım öldürmek veya yaralamak değildi. Bir anda kendimden geçtim" dedi.

Sorgulanmasının ardından Samsun Adliyesi'ne sevk edilen Hayriye Tekel, akşam saatlerinde nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Hayriye Tekel' in çok düşünceli olduğu dikkat çekti.

.
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2006 Cuma 18:48:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?