26
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Trafik kazası: 1 ölü

Samsun'da bir gün önce evlenen genç, evine gelen misafirlere akşam yemeği için ekmek yetiştirmek isterken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre kaza, Atakum Beldesi Kürtün Köprüsü Ankara Üstyol'da akşam saat 20.30 sıralarında meydana geldi. Serkan Kil (21) yönetimindeki 55 EY 570 plakalı otomobil, Ankara yönünden şehir merkezi istikametine seyrederken, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek İsmail B. yönetimindeki 55 K 0691 plakalı TIR'la çarpıştı. Yol kenarındaki bariyerlere çarparak duran ve parçalanan otomobilin sürücü Serkan Kil, çarpmanın etkisiyle araçtan dışarı fırladı. Ayakları otomobilin altında kalan Kil, olay yerinde hayatını kaybetti. Kil'in cesedi otopsi yapılmak üzere Samsun Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, kaza haberinin ardından olay yerine gelen ölen gencin ailesi sinir krizleri geçirdi.

Serkan Kil'in, bir gün önce Zeycan Yıldız ile evlendiği ve evine gelen misafirlere akşam yemeğinde ekmek yetiştirmek için hızlı araç kullandığı öğrenildi. Öte yandan kazada etrafa dağılan üzerinde, "Gördü gözlerimiz, sevdi kalplerimiz, ömrümüzün baharında, birleşirken ellerimiz, bu mutlu günümüze, sizleri de bekleriz" yazılığı düğün davetiyeleri görenleri duygulandırdı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor

.
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2005 Cumartesi 13:51:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?