5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Trafik Kazası: 1ölü, 1yaralı

Samsun'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, yaralanan şahıs ise cep telefonuyla yardım isteyerek kan kaybından ve donarak ölmekten kurtuldu.

Kaza, Yeşildere Mahallesi Ankara yolu girişindeki köprü üzerinde gece saat 03.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Limanı'ndan yüklediği melazı Amasya'ya götürmek üzere yola çıkan Emin Başoda (44) yönetimindeki 42 LB 278 plakalı TIR, yaklaşık3 kilometre sonra yoldan çıkarak demir korkuluklar ile çam ağacını parçalayıp devrildi.

Kazada, TIR sürücüsü Emin Başoda ile yanında bulunan Murat Ali Çetin (45) aracın içinde sıkıştı. Murat Ali Çetin, cep telefonuyla TIR'ın sahibi Selim Özdemir'i arayarak yardım istedi. Olayın polise haber verilmesi üzerine 112 Acil Servis ekipleri, Sivil Savunma ve Arama Kurtarma Birliği ekipleri ile Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Kaza Kırım Kurtarma ekipleri, aracın içinde sıkışan Emin Başoda ve Murat Ali Çetin'i kurtarmak için seferber oldu. Dondurucu soğukta yaklaşık 2 saat süren kurtarma çalışmalarında araç sürücüsünün cesedi çıkartıldı. Ağır yaralanan Murat Ali Çetin ise, ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada ölen sürücünün altında kalarak aracın içinde sıkışan Murat Ali Çetin, cep telefonu sayesinde hem kan kaybından hem de donarak ölmekten kurtuldu. 

.
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2006 Salı 12:55:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?