29
Mayıs
2024
Çarşamba
ALAÇAM - SAMSUN
Belediye Sayfaları

Diş hekimi kazada öldü

Samsun'da 28 yaşındaki bir diş hekimi, sağanak yağış dolayısıyla otomobilinin iki araçla çarpışıp yoldan çıkarak şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti.

Kaza, Bafra ilçesi Samsun-Sinop Karayolu 48. kilometresi Kazandere mevkisinde bugün saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Samsun'un Alaçam ilçesinde serbest diş hekimi olarak çalışan Oktay Gürel (28), aracıyla Samsun'a dönerken yağış dolayısıyla kayarak direksiyon hakimiyetini kaybettiği 55 DT 997 plakalı otomobiliyle, önce karşı yönden gelen Ömer Faruk K. (26) idaresindeki minibüse, ardından da Süheyla Defne B.'nin (32) kullandığı 06 G 9078 plakalı otomobile çarpıp şarampole yuvarlandı.

Kazada diş hekimi Oktay Gürel olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan minibüs sürücüsü Ömer Faruk K. ise Bafra Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

iha
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2008 Perşembe 18:42:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ersin İLERİ IP: 88.227.22.xxx Tarih : 4.01.2008 00:32:19

Daha hayatının baharında genç bir kardeşimizi trafik canavarına kurban vermek gerçekten çok acı. Kendisine Allah'tan rahmet geride kalanlara sabırlar diliyorum. Kazada yaralanlara da acil şifalar diliyorum. Ancak Karadeniz yolunun yaklaşık 75 yıl sonra ancak tamamlanabileceği kazandere mevkinin de 75 yıl daha etrafının da genişletilip koruma bariyerlerinin yapılamayacağı varsayılınca bu uçurum üzeri yolda heralde daha çok canlar yanacaktır diye düşünüyorum. Bizden geçtide umarım torunlarımız bizim gibi tarlalarda araç kullanmazlar. Kimbilir belkide 75 yıla havada uçabilen otomobiller yapılırsa sahil yoluna da ihtiyaç kalmaz devletimiz de böylece büyük bir külfetten kurtulmuş olur.