18
Mayıs
2024
Cumartesi
ALAÇAM - SAMSUN
Belediye Sayfaları

Müdürler Alaçam'da toplandı

Samsun ve ilçe öğretmenevlerinin işleyişinde birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla Alaçam'da öğretmenevi müdürleri toplantısı yapıldı.

Alaçam Öğretmenevi'nde Samsun İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Davut Erişkin'in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Samsun Öğretmenevi Müdürü Recep Aktaş ile birlikte 14 ilçenin öğretmenevi müdürleri katıldı. Samsun İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Davut Erişkin, öğretmenevi müdürlerinin özlük haklarının iyileştirilmesi için gerekli girişimlerde bulunacağını ve öğretmenevlerine öğretmenlerin sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Samsun Öğretmenevi Müdürü Recep Aktaş, personel işleri, muhasebe, vergi konularıyla birlikte öğretmenevlerinin nasıl çalıştığı konusunda bilgi verdi. Öğretmenevi müdürleri gerekli bilgi alışverişinde bulunduktan sonra 'Birinci derecede öğretmenlere hizmet etmek amacımızdır' düşüncesinde olduklarını belirterek, yaptıkları işten onur duyduklarını vurguladı.

Aidat konusunda konuşan 19 Mayıs İlçesi Öğretmenevi Müdürü Veysel Kırcalı ise, "Aidat alımları devam etmelidir. Öğretmenlerimizin maaşından kesilerek değil de gönüllü bağış şeklinde olabilir. İsteyen her öğretmen arkadaşımız, öğretmenevi kimlik kartı alabilir. Ancak bandrol alabilmesi için aidatını peşin olarak bankaya yatırması gerekmektedir. Yoksa bu yerlerin değerini elimizden çıkınca anlarız. O zamanda iş işten geçmiş olur" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2005 Cumartesi 11:02:57
Güncelleme :27 Ekim 2005 Perşembe 12:10:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?