27
Mayıs
2024
Pazertesi
BAFRA - SAMSUN

AKP seçim bürosu açtı

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti), Samsun'un Bafra ilçesinde 3. seçim bürosunu açarak fiili seçim çalışmalarına başladı.


Seçim bürosu açılışına AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Yeni ve Birnur Şahinoğlu, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, belde başkan adayları ve çok sayıda partili katıldı. Milletvekili Yeni, seçim bürosu açılışında yaptığı konuşmada, "Bu muhteşem kalabalığı gördükten sonra esas itibari ile bugünden itibaren seçimleri bitirmeleri gerektiğini düşünüyorum. Şimdiden AK Parti'ye hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.
Belediye Başkanı Şükrü Neiş'i hizmetlerinden dolayı tebrik eden Ahmet Yeni, bunun bir bayrak yarışı olduğunu, şimdi bu bayrağı Zihni Şahin'in devraldığını vurguladı. Yeni, "Zihni Şahin de bu bayrağı daha yukarı taşıyacaktır. Bizler de çalışmalarında arkasında olacağız" dedi.


Rize'deki ÇAYKUR'u denetlemekten geldiğini söyleyen Yeni, eski hükümetlere yüklendi. Devletin kurumlarının şimdi daha karlı ve çalışır olduğunu belirten Milletvekili Yeni, şunları söyledi: "Biz iktidara gelmeden önce Halk Bankası'nın kullandırdığı kredilerin yüzde 90'ı batıktı. DSP-MHP-ANAP döneminde 16 banka batmış ve 3-4 banka fona devredilmişti. Biz bu bankalar ile uğraşıp duruyoruz. Onlardan aldığımız parayı sizlere hizmet olarak getiriyoruz."


Gelecek günlerde açılışlar yapılacağını söyleyen Ahmet Yeni, verdikleri tüm sözleri yerine getirdiklerini ve söz vermedikleri işleri de yaptıklarını hatırlattı. Bafra'ya yapılan yatırımlar hakkında konuşan Ahmet Yeni, "Bafra Kapalı Cezaevi'nin yakında açılacağını, temel atma esnasında olduğu gibi açılışında da tören yapılmayacağını, sessiz sedasız bacasız fabrika gibi çalışacağını dile getirdi.
Seçim bürosu açılış töreninde, Milletvekili Birnur Şahinoğlu, İlçe Başkanı İbrahim Semiz ve Zihni Şahin de birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından kurdele kesilerek seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2009 Cumartesi 16:19:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?