22
Mayıs
2024
Çarşamba
BAFRA - SAMSUN

Aparı başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Bafra Kaymakamlığı tarafından ilçe genelinde ilköğretim okulları arasında düzenlenen "İnsan Hakları" konulu Şiir, Kompozisyon ve Resim-İş yarışmasında dereceye giren 12 öğrenciyi, İlçe Kaymakamlık binasında düzenlenen törende, Kaymakam Selahattin Aparı, altın ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yayla ve dereceye giren öğrencilerin okullarının müdürleri de katıldı. Bafra Kaymakamı Selahattin Aparı, 4 edebiyat öğretmeni ve 3 resim öğretmeninden oluşan inceleme komisyonu tarafından yapılan titiz çalışma sonucunda eserlerin değerlendirildiğini söyledi.

Şiir branşında Merkez ilköğretim Okulu’ndan Oğuz Kitapçı’nın "İnsan Hakları" Konulu eserinin birinci, Nazmiye Demirel İlköğretim Okulu’ndan Melike Günaydın’a ait "Dünya ne güzel olurdu" adlı eserin ikinci ve Bafra Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu’ndan "Ey İnsanlar" konulu eserle Şirin Koç’un üçüncülüğü kazandığını belirten Aparı, Resim - İş yarışmasında ise İlköğretim 1. Kademede Fatih İlköğretim Okullu’ndan Ülkü Parlak’ın birinci, İsmet İnönü İlköğretim Okullu’ndan Çağla Yılmaz’ın ikinci ve Nazmiye Demirel İlköğretim Okulu’ndan Fatmanur Çalık’ın üçüncülüğü elde ettiğini ifade etti.

Orta öğretim bölümünde ise Kızılırmak Anadolu Öğretmen Lisesi’nden Özgenur Çalık’ın birinci olurken ikinci ve üçüncülüğe layık eser bulamadıklarını ifade etti. Ödüller Kaymakam Aparı ve okul müdürleri tarafından öğrencilere dağıtıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2005 Perşembe 16:10:38
Güncelleme :4 Nisan 2005 Pazartesi 18:16:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?