19
Mayıs
2024
Pazar
BAFRA - SAMSUN

Bafra Belediye Başkanı Neiş görevine başladı

Samsun'un Bafra İlçesi'nde, Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AKP) Belediye Başkanı seçilen Şükrü Neiş görevine başladı.
Bafra'da 15 bin 876 oy alarak belediye başkanlığını kazanan Şükrü Neiş, Kolay Belde Belediye Başkanı Dursun Aygün ve Çetinkaya Belde Belediye Başkanı Ahmet Akbaş, İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldı.
Bafra'da artık yeni bir dönemin başladığını belirten, Belediye Başkanı Neiş, "Artık güzellikler zamanıdır, artık hizmet zamanıdır, artık seçim dönemi bitti hizmet dönemi başladı, biz hizmet yapacağız. Diğer partilerden aday olan tüm arkadaşlarıma seçim döneminin huzur içerisinde geçmesinden dolayı teşekkür ediyorum. Onların da güzel projeleri vardı ve hizmet etmek istiyorlardı. Tabi ki, onların da projelerinden faydalanacağım. Tüm Bafra halkına partimize gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür ediyorum. Bu bayram hepimizin bayramıdır kutlu olsun" dedi.
Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, Kolay Belediye Başkanı Dursun Aygün ve Çetinkaya Belediye Başkanı Ahmet Akbaş şehir merkezinde konvoy oluşturarak halkı selamladı.
Bafra Belediyesi'nde yapılan devir teslim törenine ise Belediye eski Başkanı Hasan Aslan katılmadı. Belediye Başkanlığı'nı devir alan Şükrü Neiş makamına oturarak, ziyaret için gelenlerin tebriklerini kabul etti.
Bafra halkının iradesinin sandığa yansıdığını ifade eden başkan Neiş, bundan böyle parti rozetini bir kenara bırakıp tüm halkı kucaklayarak hizmet yapacağını kaydetti.
SAMSUN - İHA
Yayın Tarihi : 30 Mart 2004 Salı 21:27:09
Güncelleme :30 Mart 2004 Salı 22:02:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?