17
Mayıs
2024
Cuma
BAFRA - SAMSUN

Bafra DSP'de Şen güven tazeledi

Samsun'un Bafra İlçesi'nde, Demokratik Sol Parti (DSP) Bafra İlçe Teşkilatı'nın 3. Olağan Kongresi yapıldı. Kongreye tek liste ile giren DSP İlçe Başkanı Hüseyin Şen, 62 delegenin tamamının oyunu alarak tekrar başkanlığa seçildi.
Bafra Belediyesi Kışlık Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen kongrenin divan başkanlığını DSP Samsun İl Teşkilatı'ndan Hüseyin Bayram yaptı. Kongreye davetli misafir olarak Bafra Belediye Başkanı Hasan Aslan, DYP İlçe Başkanı Sefer Peker, Kolay Belde Belediye Başkanı Hüseyin Şahin, MHP İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş ve çok sayıda partili katıldı.
DSP Bafra İlçe Başkanı Hüseyin Şen yaptığı konuşmada, DSP'nin ilkelerinden tek bir küçük taviz vermeyeceklerini, hiçbir yolsuzluğa göz yummaksızın Atatürk'ün yolundan sapmadan güçlerini seçimden seçime arttırarak iktidara gideceklerini söyledi. Şen, "DSP büyük yenilgi almıştır. Bu yenilginin iç ve dış kaynakları bellidir. DSP bu kaynakları kurutma uğraşını başarıyla gerçekleştirebilecek ve iktidara yeniden gelebilecek güçtedir" dedi.
Hüseyin Şen başkanlığındaki DSP Bafra İlçe Teşkilatı'nın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor;
Kemal Özçelik, Kamil Dönüm, Emine Turgut, Aliye Kutlu, Naciye Oktay, Ahmet Özdemir, Tekin Karaağa, Ahmet Alver, Turan Uzunalioğlu ve Sadık Kalay.
SAMSUN - İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2004 Pazar 21:12:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?