18
Mayıs
2024
Cumartesi
BAFRA - SAMSUN

Bafra Tepecik'e hazırlanıyor

TFF 3. Lig Yükselme Grubu'nda mücadele eden Bafra Belediyespor, Perşembe günü deplasmanda Tepecikspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.


Bafra Belediyespor Teknik Direktörü Sedat Kalaycı, hedeflerinin her maçı kazanmak olduğunu söyleyerek, "Rakip kim olursa olsun kendi sahamızda bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Hatayspor'u yenerek 3 puanı aldık ve ligde var olduğumuzu gösterdik. Artık bundan sonraki hedefimiz, her maçı final havasında oynayıp, kazanmaktır" dedi. Tepecikspor maçında taraftarlarının desteğine ihtiyaçlarını olduğunu ifade eden Kalaycı, İstanbul'da oynayacakları maçta Bafralıların takımlarını yalnız bırakmayacağına inandığını söyledi.


Kulüp Başkanı Dursun Ali Bilgen ise, bugüne kadar maddi ve manevi olarak tüm imkanlarını seferber ettiğini belirterek, "Şimdi destek zamanı, Bafralıların maddi ve manevi desteğine ihtiyacımız var. Hatayspor galibiyetinin primlerini futbolcularımıza dağıttık. Tepecikspor maçı için de sürpriz prim planladık. Hedefimiz 2. Lig'e yükselmek. Bunu başaracak gücümüz de var" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2009 Pazartesi 22:33:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?