20
Mayıs
2024
Pazertesi
BAFRA - SAMSUN

Bafra'da Ahmet Coşkun coşkusu

Ali Kale Turistik Tesisleri yanında bulunan Belediye Yazlık Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve hava muhalefeti olmasına rağmen Ülkemiz ve Ülkümüz adlı birlik ve beraberlik şölenine büyük ilgi gösterildi. Şehitler için saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan şöleninin açılış konuşmasını yapan Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Kemal Şahin, "Mazisi 7 bin yıl öncesine dayanan büyük Türk milletinin özelliklerini bünyesinde taşıyan Ülkü Ocakları, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türk milletinin birlik ve beraberlik içerisinde güçlü ve mutlu bir hayat sürmesi ve dünyada söz sahibi olması için var gücüyle çalışacaktır. Ülkemizi ve milletimizi gözümüz gibi korumak bizim asli görevimizdir" dedi.

Türk milletinin düşmanı olan devletlerin bu oyunda son perdeye gelmiş gibi zafer sevdasına büründüklerini belirten Başkan Kemal Şahin, Türk milletini bölmek için dış güçlerin sürekli çalıştığını, uniter yapıyı korumak için çalışma sarf edeceklerini ifade etti.

Başbuğ Alparslan Türkeş anısına hazırlanan sinevizyon gösterisinde ise duygusal anlar yaşandı. Yaklaşık 500 kişinin stres attığı şölende Sanatçı Ahmet Şafak, sempatik tavırları ile dikkat çekti.

Geceyi, Bafra eski Belediye Başkanı Hasan Aslan, Doğanca Belde Belediye Başkanı İsmail Mutlu, Çetinkaya Beldesi eski Belediye Başkanı Hadi Sezer ve çok sayıda davetli izledi.

iha-bafra
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2004 Salı 15:13:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?