17
Mayıs
2024
Cuma
BAFRA - SAMSUN

Bafra'da oy pusulası dolu 9 sandık şantiyede bulundu

Samsun'un Bafra İlçesi'nde, 9 seçmen sandığına ait oy pusulaları torbalar içerisinde şehir çöplüğünde atılmış olarak bulundu.
Belediye başkanlığı, il meclis üyeliği ve muhtarlık seçimlerine ait 9 adet seçmen sandığına ait olduğu bildirilen oy pusulaları dolu torbalar, bir vatandaşın ihbarı üzerine şehir çöplüğünden polis ekipleri tarafından alınarak İlçe Seçim Kurulu'na getirildi.
Bafra eski Belediye Başkanı Hasan Aslan, seçim kurulu ne derse ona razı olduklarını, şaibelerin arkadaşlarını ve kendisini rahatsız ettiğini, kendisinin herhangi bir sıkıntısının olmadığını, hukuka inandıklarını ve gerekli müracaatı yaptıklarını söyledi.
İlçe Seçim Kurulu Başkanı Şahap Mutlu ise, 9 adet torba içerisinde belediye başkanlığı, il genel meclis üyeliği ve muhtarlık seçimine ait oy pusulalarının çıktığını belirterek, "3 torbanın sayımını yaptık, bunlardan 184 tanesi belediye başkanlığı ile ilgili, 216 tanesi il genel meclis üyeliği ile ilgili ve bir kısmı da muhtarlığa ait bulunuyor. Oylarla ilgili incelememiz devam ediyor. Bu oy pusulalarının hangi sandıklara ait olduklarını araştırıyoruz. Bu akşam seçim kurulu olarak olayı netleştirmeye çalışacağız" dedi.
SAMSUN - İHA
Yayın Tarihi : 30 Mart 2004 Salı 21:59:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?