19
Mayıs
2024
Pazar
BAFRA - SAMSUN

Bafra'da Uzmanlar Polikliniği açıldı

Samsun'un Bafra İlçesi'nde, Özel Beşyol Uzmanlar Polikliniği törenle hizmete açıldı.
İlçenin Beşyol Mevkii'nde düzenlenen açılış törenine Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, Samsun Sağlık İl Müdürü Uzman Doktor Mehmet Kılınç, İlçe Müftüsü D. Ali Şeker, Çetinkaya Belde Belediye Başkanı Ahmet Akbaş, siyasi parti ilçe başkanları, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, Özel Beşyol Uzmanlar Polikliniği adı altında sağlık hizmetlerinin ilçede kalitesinin yükseleceğini söyledi.


İl Sağlık Müdürü Uzman Doktor Mehmet Kılınç ise, Özel Beşyol Uzmanlar Polikliniği'nin 17 doktoruyla iç hastalıkları, çocuk hastalıkları, kadın doğum, cerrahi, göz hastalıkları, beyin ve omurilik cerrahisi, KBB hastalıkları, fizik tedavi ve rehabilitasyon, psikiyatri, üroloji ve diş hekimliği dallarında hizmet vereceği söyledi.


Açılış kurdelesi, Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş tarafından kesildi. Açılıştan sonra ilk sağlık hizmeti Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş'e göz doktoru Musa Erdinç tarafından yapıldı. Davetlilere poliklinik yetkilileri tarafından ikramda bulunuldu.

SAMSUN - İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2004 Pazar 20:26:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nimet kılıç IP: 88.232.232.xxx Tarih : 7.06.2008 14:32:46

Öncelikle hayılı olsun diyorum.Ben yüksekokul mezunuyum engiz de yaşıyorum iş fırsatı var mı acaba şartlar neler bilgilendirir misiniz.