19
Mayıs
2024
Pazar
BAFRA - SAMSUN

Bafralılar'a müzik ziyafeti

Bafra Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği tarafından düzenlenen müzik eğlence programında sahne alan sanatçılar Erkan Ocaklı, Hilmi Şahballı, Yılmaz Turan, Gonca, Nurgül ve Mine Bafralılar’a görkemli bir gece yaşattı.

Bafra Belediyesi Kışlık Kültür ve Sanat Merkezi’nde dernek yararına gerçekleştirilen müzik eğlence programını, Belediye Başkanı Şükrü Neiş, İlçe Emniyet Müdürü Kemal Yayla, İkizpınar Belde Belediye Başkanı Ufuk Saral, AKP İlçe Başkanı Haluk Bülbül, il genel meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, işadamları, belediye meclis üyeleri, sivil toplum örgütleri, mesleki oda temsilcileri ve çok sayıda vatandaş izledi.

Bafra Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı Yakup Kurt, dernek yararına sosyal etkinliklerinin aralıksız olarak devam edeceğini, sosyal etkinlikler sayesinde insanların kaynaşması ve dayanışmasının her geçen gün arttığını söyledi.

Türk Halk Müziği sanatçısı Hilmi Şahballı, Karadeniz yöresinin yetiştirdiği Erkan Ocaklı ve Yılmaz Turan, Gonca, Nurgül ve Mine Bafralıların beğenisini kazandı. 4 saat süren konserde sanatçılar sevilen türkü ve şarkılarını seslendirerek büyük alkış topladı. Konseri yaklaşık 400 kişi izledi.

Müzik eğlence programında sanatçıların türkülerine seyirciler de tempo tutarak eşlik etti. Sanatçılara protokol tarafından zaman zaman çiçek hediye edildi. Büyük beğeniyle izlenen eğlence programı seyircilerin alkışları arasında sona erdi.

bafra
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2004 Salı 08:14:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?