22
Mayıs
2024
Çarşamba
BAFRA - SAMSUN

Bafra'ya aş ve sığınma evi

Samsun'un Bafra İlçe Belediyesi tarafından aşevi ve sığınma evi olarak yaptırılan bina son aşamaya geldi. Bu sene içerisinde hizmete girmesi düşünülen Aşevi ve Sığınma Eevi'nde sanayi tipi mutfak içerisinde günlük 700 kişiye yemek verilebileceği bildirildi.

Her türlü mutfak aracının bulunduğu aşevinin, bütün ihtiyaçları düşünülerek eksiksiz halde hizmete girmesi için çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, aşevinin, çevre düzenleme bordür ve yer kaplama çalışmaları, aydınlatmalar, dış çevre duvarları demir korkulukları, yağmur suyu drenaj çalışmaları ve dış kapı çalışmalarının tamamlandığını söyledi. 

Başkan Neiş, binanın birinci ve ikinci katının sığınma evi amaçlı yapıldığını, binada bölmelerin mimari işleri tamamlanmış durumda olduğunu, toplam kapasite olarak da 60 kişinin aynı anda sığınma evinde barınabileceğini kaydetti. Başkan Şükrü Neiş ve Başkan Yardımcısı Ahmet Tokgöz, Belediye Fen İşleri Müdürü Zeki Karayel ile birlikte Aşevi ve Sığınma Evi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
iha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2007 Çarşamba 18:24:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?