22
Mayıs
2024
Çarşamba
BAFRA - SAMSUN

Belediye personeli iftarda buluştu

Samsun'un Bafra İlçe Belediye Başkanı Şükrü Neiş, belediye bünyesinde görev yapan daire amirleri, memur ve işçilere iftar yemeği verdi.


Büyük Park Cumhuriyet Salonu'nda gerçekleştirilen iftar yemeğinde bir konuşma yapan Başkan Şükrü Neiş, tüm müdürlüklerin büyük bir özveri içerisinde hizmet sevdasıyla çalıştıklarını ifade etti.

Başkan Şükrü Neiş, ''Tüm çalışan arkadaşlarımız desteği ve katkısıyla Bafra'mıza kazandırmış olduğumuz böyle nezih bir ortamda sizlerle birlikte iftar etmekten çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Artık farklı mekanlar da, direklerin arasında iftar etmek veya değişik organizasyonlarda bulunmak yerine böylesine güzel bir mekanda huzur içerisinde birlikte olacağız. Sizlerle beraber burada kalıcı bir eser ortaya koyduk." dedi.


Aç, açık, evine ekmek-aş götüremeyen insan bırakmayacaklarını vurgulayan Neiş, "Onlara bir şekilde ulaşacağız. Böyle bir zorunluluğumuz var. İlçemizde şu an gerçek anlamda yardıma muhtaç 2 bin 500 aile var. Bafra Belediyesi'nde 4 yıldır, aşevinde pişen yemekleri fakir ve fukaraya ailelere ulaştırmaya gayret ediyoruz. Özellikle bu Ramazan ayında bin kişiyi hedefleyerek çalışmalara başladık ama ivme gittikçe yükseldi ve şu anda 2 bin kişi oldu. Buradaki pişen aşların malzemesini, ilçemizde bu işe gönül vermiş hayırsever arkadaşlarımız temin ediyoruz" şeklinde konuştu.


Neiş, şöyle devam etti: "Yerel yöneticiler olarak, toplumuzdaki boşlukları doldurmak zorundayız. Eğer doldurmazsak o boşlukla farklı şeylerle dolar, kendi çocuğumuza dahi sahip çıkamayabiliriz. Bu bilinçle hareket ederken bize bu konuda yardımcı olabilecek tüm görüş ve önerilere açığız. Bafra'ya hep beraber çok güzel şeyler kazandıracağımıza inanıyorum. Bafra'mızın ismini Türkiye'de her yönüyle duyurabilmek için elimizden gelen mücadeleyi sizlerin de desteğiyle hep beraber yapacağız. Bu akşam ki iftar programımıza katıldığınız için sizlere teşekkür ediyorum."

İha
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2007 Salı 23:29:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?