22
Mayıs
2024
Çarşamba
BAFRA - SAMSUN

Belediyeden su tahsilat bürosu

Bafra Belediyesi tarafından yeni bir uygulama olarak çalışması sürdürülen Su Tahsilat bürolarının ilki törenle hizmete başladı. Kemal Paşa Mahallesi’nde Küçük Pazar Yeri yanında hizmete başlayan Su Tahsilat Bürosu özellikle merkeze uzak olan mahallerdeki vatandaşların su faturalarını rahatlıkla ve kolayca yatırmaları açısından büyük beğeni topladı.

Su Tahsilat Bürosu’nun açılışına, Bafra Belediye başkanı Şükrü Neiş, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları, belediye birim amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, Bafra’nın Türkiye genelinde 38 ilden daha büyük nüfusu yoğun olan ilçeler arsında olduğunu hatırlatarak, "Bu da özellikle merkeze bağlı mahallerimizde ikamet eden vatandaşlarımızın faturalarını yatırma konusunda sıkıntı yaşamalarına neden oluyordu.

Belediye olarak bir ilke öncülük ederek Kemalpaşa mahallemizde ilk su tahsilat büromuzu açtık. Bundan sonra vatandaşlarımız su faturalarını yatırmak için özel bir zaman ayırmadan, yanı başlarındaki büromuza faturalarını yatırabilecekler. Hizmete başlayan Su tahsilat bürolarının devamı gelecek, yakında Alparslan Mahallesi’nde de tahsilat bürolarımız hizmete başlayacak" dedi.

Açılan Su Tahsilat Bürosu’nda ilk fatura tahsili ise Belediye Başkanı Şükrü Neiş’in faturasına yapıldı. Başkan Neiş, gelen su faturasını son ödeme gününden önce Kemalpaşa Su Tahsilat Bürosu’na yatırdı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2005 Salı 13:38:28
Güncelleme :4 Nisan 2005 Pazartesi 18:16:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?