23
Mayıs
2024
Perşembe
BAFRA - SAMSUN

Bu kupayı almak 'Kolay' oldu

Bafra'da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen, 15 ilköğretim ve lise takımının katıldığı öğretmenler arası Bahar Şenliği Voleybol turnuvasının şampiyonu Kolay Beldesi İlköğretim Okulu oldu.

Final gecesinin ilk maçı üçüncülük için Üçpınar Köyü İlköğretim ile 50. Yıl İlköğretim Okulu Voleybol takımları arasında oynandı. Bu maçı 2 - 0 kazanan Üçpınar İlköğretim Okulu Voleybol takımı turnuvanın 3.’sü oldu.

Bafra Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda oynanan final maçında ise, Kolay Beldesi İlköğretim Okulu ile Kızılırmak İlköğretim Okulu Voleybol takımları karşı karşıya geldi.

Heyecanlı ve çekişmeli geçen müsabaka sonunda Kolay Beldesi İlköğretim Okulu Voleybol takımı Kızılırmak İlköğretim Okulu voleybol takımını 2 - 0 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.

Kolay Beldesi İlköğretim Okulu Voleybol takımına düzenlenen törende plaketlerini ilçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yayla, turnuvanın ikincisi olan Kızılırmak İlköğretim Okulu’na İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Yamaç, üçüncü olan Üçpınar İlköğretim Okuluna ise İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Mithat Karaman plaketlerini takdim etti.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2005 Cuma 18:02:06
Güncelleme :29 Mayıs 2005 Pazar 12:00:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?