18
Mayıs
2024
Cumartesi
BAFRA - SAMSUN

En büyük hayallerini çizecekler

Bafra Belediyesi, Bahar Şenlikleri adı altında ilköğretim okullarında eğitim öğretim gören öğrencilere yönelik ’En büyük Hayaliniz’ konulu ödüllü resim yarışması düzenliyor.

Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, belediye olarak Bahar Şenlikleri kapsamında Bafra’daki tüm ilköğretim okulu öğrencilerinin hayalini geliştirmek için "En Büyük Hayaliniz" konulu resim yarışması düzenlediklerini söyledi.

Başkan Neiş, ülkenin geleceği olarak gençleri gördüklerini, gençlerin hayal dünyalarını harekete geçirmek için resim yarışması düzenlediklerini belirterek, "Resim yarışmasını ilçemizde ilköğretim okullarına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından duyurduk. En son başvuru tarihi 30 Mayıs 2005’tir. Yarışmaya 1. kademe ve 2. kademe öğrencileri katılacaktır. Eserleri Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından görevlendirilen komisyon değerlendirecektir. 1. sınıftan 5 sınıfa kadar dereceye giren öğrencilerimizden; birinci olana bisiklet, ikinciye eşofman takımı, üçüncüye resim çantası ve boya takımı ve mansiyon ödülü olarak da şövalye verilecektir. Yine 6-7-8. sınıflar arasında dereceye giren öğrencilerimizden, birinciye bisiklet, ikinciye top seti, üçüncüye kitap ve kol saati, mansiyon ödülü olarak da şövalye verilecektir. Dereceye giren öğrencilerimiz için ödül törenimiz 06 Haziran 2005 Pazartesi günü Saat 11.30’da Belediye Başkanlığı makamında tören düzenlenecektir. Her öğrenci yarışmaya 1 eserle katılacaktır. Eserler 35x50 ölçülerinde, beyaz resim kağıdı ve kartona sulu boya, guaj, pastel boya, kesyap kullanılarak yapılabilir" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2005 Cumartesi 15:47:09
Güncelleme :21 Mayıs 2005 Cumartesi 17:10:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?