16
Mayıs
2024
Perşembe
BAFRA - SAMSUN

Eniştesine kurşun yağdırdı

Samsun'da bir kişinin, cadde ortasında tartıştığı eniştesinin üzerine tabancayla kurşun yağdırarak öldürüp kaçtığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre olay, Atakum beldesi Cumhuriyet Mahallesi Barış Caddesi üzerinde gece saat 01.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Bafra Belediyesi'nde çalışan Faruk Aydemir (39), ilçede aynı binada oturduğu kayınbiraderi İbrahim A. ile birlikte Samsun'a geldi. Samsun sahilinde bir restoranda birlikte içki içtiği ileri sürülen enişte ve kayınbirader, daha sonra aynı araçla restorandan ayrıldı. Aralarında çıkan tartışmada otomobilden aşağı inen İbrahim A., eniştesi Faruk Aydemir'e cadde ortasında tabancayla kurşun yağdırdı. Kafasından ve çeşitli yerlerinden yaralanan Faruk Aydemir, olay yerinde hayatını kaybetti.

Otomobiliyle birlikte olay yerinden kaçan katil zanlısı İbrahim A., kayıplara karıştı. Polis, olay yerinde yaptığı araştırmada, 7 adet 9 mm çapında boş kovan ele geçirdi. Evli ve 2 çocuk babası Faruk Aydemir'in cesedi, otopsi yapılmak üzere Samsun Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
iha
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2007 Pazartesi 14:23:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?