24
Mayıs
2024
Cuma
BAFRA - SAMSUN

Gaziye son görev

KORE GAZİSİ TOPRAĞA VERİLDİ

Geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat eden Kore Gazisi Fehmi Çelik, Alaçam’ın Akgüney köyünde toprağa verildi.

80 yaşında vefat eden Kore Gazisi Fehmi Çelik, cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Akgüney köyü mezarlığına defnedildi.

Cenazeye Bafra Belediyesi’nce tahsis edilen otobüs ile çok sayıda vatandaş katıldı. Alaçam ve Bafra’dan 17 Kore ve Kıbrıs gazisinin katıldığı cenazeye Bafra’nın Sarıçevre köyünden Ramazan Tüzüner ve Alaçam’ın Karahüseyinli köyünden Ramazan Yüksel isimli Kore gazileri de katıldı.

Bafra Kaymakamı Ayhan Boyacı, Bafra Garnizon Komutanı Yrb. İbrahim Dağtekin, Bafra İlçe Jandarma Komutanı Ufuk Aruk, Alaçam Kaymakam Vekili Yakakent Kaymakamı Ali Arıkan ve Samsun Muharip Gaziler Derneği Başkan Yardımcısı Mustafa Dursun Uluışık Kore gazisini son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

Bafra Muharip Gaziler Dernek Başkanı Rahmi Şahin, Kore gazisinin cenazesine katılmayan gazetecilere sitemde bulundu. Rahmi Şahin, “Bafra’daki basın mensuplarına haber verdiğimiz halde cenazeye gelmediler. Kore gazisinin cenazesine katılmayan basın mensupları gazimize son görevlerini yerine getirmemişlerdir” dedi

KORE GAZİSİ TOPRAĞA VERİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2010 Cumartesi 22:26:01
Güncelleme :14 Ağustos 2010 Cumartesi 22:31:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?