22
Mayıs
2024
Çarşamba
BAFRA - SAMSUN

Gündüz işte gece siyasette

Samsun'un Bafra Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü'nde şoför olarak görev yapan bağımsız milletvekili adayı Yılmaz Kapancı, gündüz mesai saatlerini tamamladıktan sonra ekibiyle birlikte gece şehir merkezinde ve köylerde siyasi çalışmalarını yürütüyor. 

Bafra'da tarımsal alanda birçok dernekte görev yapan ve sürdürülebilir tarım yeniliklerine ilk imza atmasıyla tanınan, ayrıca son 4 yıldır tarım fuarlarının bölgede yapılmasında aktif rol oynayan ve değişik illere çiftçi gezileri düzenleyerek yörede bilinçli tarımın yayılmasına katkıda bulunan bağımsız milletvekili adayı Yılmaz Kapancı, "Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Başkanı Şemsi Bayraktar'ın her konuşmasında sıkça söylediği, 'mecliste çiftçi olmayan, arpa ile buğdayı ayıramayanların mecliste
işi yok' sözünden çok etkilendim. Ben de bir çiftçi olup, çiftçinin derdini de iyi bildiğim için bölgemizden 23. dönem milletvekilliği için bağımsız aday oldum. Bafra Belediyesi'nde işçi olduğum için görevimden istifa etmedim. Mesai saatlerinde de görevimi titizlikle yapıyorum. Siyasi çalışmalarımı ise mesai saati dışında bana inanmış ekibimle birlikte aralıksız köylerde, ilçelerde ve şehir merkezlerinde sürdürüyorum" diye konuştu. 

Evli ve 3 çocuk babası olan Yılmaz Kapancı, 13 yıldır Bafra Belediyesi'nde işçi olarak çalışıyor. Bafra ilçesine bağlı Ağıllar köyünde seracılık da yapan 46 yaşındaki Kapancı, 23. dönem milletvekilliği çalışmalarında vatandaşlara tarımsal sorunların çözümünü anlatarak, kendisinin sorunların çözümünde aktif rol oynayacağını anlatıyor.
iha
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2007 Pazar 03:21:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?