22
Mayıs
2024
Çarşamba
BAFRA - SAMSUN

Kompozisyon yarışması sonuçlandı

Samsun'un Bafra İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi tarafından ilköğretim okulları arasında organize edilen 'Meslek Ahlakı ve Ahilik' konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren 4 öğrenciye törenle ödülleri verildi.

Bafra İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi'nde gerçekleşen ödül törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yayla ve Şube Müdürleri, Ahmet Mithat Karaman, Rüştü Yüce, Bafra İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Selahattin Yüksel, Bafra Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanı Bahadır Demircan ile öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından açılış konuşmasını yapan İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Selahattin Yüksel, dereceye giren öğrencilerin 'mesleki ahlak ve Ahilik' konusunda başarılı olmalarının kendilerini çok sevindirdiğini söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yayla ise geçmişten bugüne birçok medeniyete ev sahipliği yapan Anadolu'da büyük bir tarihi zenginliğin bulunduğunu vurgulayarak, “Bu alanda mesleki ahlak ve Ahilik konusunda çalışmalarımızı her geçen gün artırmalıyız. Öğrencilerimizin duyarlı olması bizi sevindirdi” dedi.

Daha sonra, yarışmada birinci olan Bafra Üçpınar Köyü İlköğretim Okulu öğrencisi Gülay Orhan, ikinci olan Bafra İsmet İnönü İlköğretim Okulu öğrencisi Nadide Çırak ve üçüncülüğü elde eden Sürmeli İlköğretim Okulu öğrencisi Havanur Doğancan'a hediyeleri verildi. Yarışmada mansiyon ödülü kazanan Doğanca İlköğretim Okulu öğrencisi Fatma Tunç da başarı belgesi ile ödüllendirildi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2007 Perşembe 13:04:50
Güncelleme :8 Kasım 2007 Perşembe 13:13:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?