19
Mayıs
2024
Pazar
BAFRA - SAMSUN

Memurlar, iftar yemeğinde buluştu

Bafra Belediyesi tarafından, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan daire amirlerine, Ramazan Sokağı’nda iftar yemeği verildi.

Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş’in ev sahipliği yaptığı iftar yemeğine, Kaymakam Selahattin Aparı, Garnizon Komutanı Binbaşı Metin Özdemir, Cumhuriyet Başsavcısı M. Emin Kavas, Adalet Komisyonu Başkanı Şahap Mutlu, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Bülent Gülboz, İlçe Emniyet Müdürü Kemal Yayla, Bafra Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Davut Çepni, Kolay Beldesi Belediye Başkanı Dursun Aygün, siyasi parti temsilcileri, mesleki oda temsilcileri, muhtarlar, daire amirleri ve belediye meclis üyelerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

Yaklaşık 200 kişinin katıldığı iftar yemeğinde kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Şükrü Neiş, katılımcılara teşekkür etti. Başkan Neiş, "Ramazan ayına baktığımızda insanda yardımlaşma, kendini tanıma, olumlu ahlaki özellikler edinme, başkasının aç halinden anlama gibi becerilerin kazanıldığını görüyoruz. Bütün bunlardan dolayı Ramazan ayına çok iyi bir empati eğitimi ayıda diyebiliriz. Bafra Belediyesi olarak bundan sonra da iftar yemeklerimizi geleneksel hale getireceğiz" dedi.

bafra
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2004 Salı 10:52:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?