18
Mayıs
2024
Cumartesi
BAFRA - SAMSUN

Milli eğitimden istişare toplantısı

Bafra'da, AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir’inde katılımı ile yüksekokul bölümlerinin açılması ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ihtiyaçlarının görüşüldüğü bir istişare toplantısı düzenlendi.

Bafra Öğretmenevi toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Bafra Kaymakamı Selahattin Aparı, Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, Bafra Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr.Tohit Güneş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yayla, İl Genel Meclis üyeleri, mesleki oda temsilcileri ve parti temsilcileri katıldı.

İki aşamada yapılan toplantının 1. bölümünde Bafra Meslek Yüksekokulu’nda bölümlerin açılması, 2. bölümde ise İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün sorunları değerlendirildi.

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, "Bafra’da çok acil bir liseye ihtiyaç var. 21.Yüzyılın eşiğindeyiz hala okuma yazma bilmeyen insanlarımız var. Samsunumuz’un bu ölçekte sıkıntılarını giderebilmek için sürekli çalışıyoruz. Özellikle daha fazla okul açma ve Samsun’a bu konuda daha fazla yatırım alma konusunda gayretlerim halen devam ediyor." dedi.

Toplantının sonunda çalışmalar için yeni ekip oluşturuldu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2005 Pazartesi 12:05:20
Güncelleme :29 Mart 2005 Salı 14:08:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?