16
Mayıs
2024
Perşembe
BAFRA - SAMSUN

Nilüfer Derneği 2. yılını kutladı

Samsun'un Bafra ilçesinde, Nilüfer Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği'nin 2. yıl kutlama toplantısında bayanlar bir arayla geldi.

Bafra Büyük Park Cumhuriyet Salonu'nda gerçekleştirilen yemek ve çay toplantısında bir konuşma yapan Bafra Nilüfer Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fatma Türken, "Kadınlara verilen değer, nesillerin insanlık kalitesini arttıracak" dedi. Derneğin kuruluşunun 2. yılı dolayısı ile Asırlık Büyük Park'ta düzenlenen tanıtım yemeği öncesi konuşan Türken, paylaşmayı seven, gelişime açık aile ve iç hayatını birlikte dengeli yürüten çağdaş Türk kadınları için yola çıktıklarını belirterek, bu doğrultuda çeşitli konularda etkinlikler düzenlediklerini kaydetti. Başkan Türken, 'bilgili, üretken ve eğitime değer veren bir toplum' için derneğin faaliyetlerine devam edeceklerini ifade ederek, "Yurt içi ve dışında hem kültürel anlamda hem de sosyal anlamda derneğimiz çalışmalarına devam ediyor. Bizlerle birlikte olmak isteyen tüm hanımlarımızı yanımızda görmek istiyoruz" diye konuştu.

Derneğin faaliyetini anlatan üye Melike Gürbüz ise, "Bilirsiniz bir çiçek vardır, suyun ortasında tek başına ihtişamlı hüzün çiçeği nilüferdir. O kimilerine göre durgun göllerin ümitsiz bekçisidir. Dileğimiz Nilüfer çiçeği olamasak da, ümit olmaktır. Muhtaç gönüllere Nilüfer sayesinde el uzatarak yardım faaliyeti gösteriyoruz" şeklinde konuştu. Etkinlikte faaliyet gösterileri slayt ile takdim edilirken etkinlik eğlence ile sona erdi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2007 Cumartesi 19:36:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?