17
Mayıs
2024
Cuma
BAFRA - SAMSUN

Öğrencilere kaban yardımı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) işbirliğinde, Bafra, Alaçam, 19 Mayıs ve Yakakent İlçeleri’nde bulunan 800 öğrenciye kaban yardımı yapıldı.

Öğrencilerin ihtiyacına göre hazırlanan kabanlar 4 ilçede 2 gün içerisinde dağıtıldı. Bafra, Alaçam, 19 Mayıs ve Yakakent İlçeleri’nde kaban dağıtımı için kaymakamlık binalarında ve belediye binalarında tören düzenlendi.


Bafra’da düzenlenen törende, Milli Eğitim Müdürlüğü’ne verilmek üzere 275 erkek ve 275 kız öğrenci için toplam 550 adet kaban, Bafra Kaymakamı Selahattin Aparı’ya teslim edildi. Alaçam’da düzenlenen törende, 50 kız ve 50 erkek olmak üzere toplam 100 kaban İlçe Kaymakamı Şehmus Günaydın’a, Yakakent’te düzenlenen törende 25 kız ve 25 erkek olmak üzere 50 kaban Belediye Başkanı Radi Şen’e teslim edildi. 19 Mayıs İlçesi’nde düzenlenen törende ise 50 kız 50 erkek olmak üzere toplam 100 kaban İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Dilek’e teslim edildi.


Bafra TSO Başkanı Ahmet Dirican, genç öğrencilere teşvik amaçlı yardım yaptıklarını ve onları başarılı görmek istediklerini söyledi. Davetli protokol tarafından öğrenciler temsili olarak giydirildi. 19 Mayıs Belediye Başkanı Yılmaz Erel, ticaretle, esnaflıkla ve sanatkarlıkla uğraşan işadamlarına ve bütün ticaret erbabına müteşekkir olduklarını, onların para kazanmasının okullara da yansıdığını söyledi.

Bafra-İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2004 Perşembe 11:28:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?