18
Mayıs
2024
Cumartesi
BAFRA - SAMSUN

Okullar gül gibi olacak

Bafra Belediyesi tarafından organize edilen Gül Gibi Okullar, Gül Gibi Çocuklar Kampanyası’na 30 Ağustos İlköğretim Okulu’ndan başlandı.

Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, kampanya ile bir günde şehir merkezinde bulunan 16 ilköğretim ve 7 lise bahçesinin çevreci bir anlayışla düzenleneceğini belirterek, her okula 6 adet gül fidesi dikimi işlemine başladıklarını söyledi.

30 Ağustos İlköğretim Okulu, 50. Yıl İlköğretim Okulu, Kızılırmak Lisesi ve Bafra Lisesi’ne gül fidesi diktiklerini belirten Başkan Neiş, "Gelecek neslimize en iyi hizmeti getirmek için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Okullarımızdan yarının büyükleri yetişecek. Yarının büyüklerine maneviyatın zenginliği ve hoşgörüsü ile yeşil bir Bafra için çalışıyoruz" dedi.

30 Ağustos İlköğretim Okulu öğrencisi Derya Korkut, okullarına gül dikmek için gelen Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş’e, kendi eliyle yaptığı Kara kalem tabloyu hediye etti. Başkan Neiş ise kara kalem çalışmasını çok beğendiğini, hediye edilen tabloyu makam odasına asacağını vurguladı.

Daha sonra 50. Yıl İlköğretim Okulu, Kızılırmak Lisesi ve Bafra Lisesi’nde gül dikimi gerçekleştiren Başkan Neiş ve beraberindeki heyet, öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı. Öğrencilerle biranda kaynaşan Başkan Neiş, günün anısına öğrencilerle hatıra fotoğraf çektirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2005 Salı 12:16:02
Güncelleme :11 Mayıs 2005 Çarşamba 11:22:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?